dinsdag 8 november 2011

Het word weer tijd voor

Het wordt wel weer tijd dat ik weer even wat op mijn blog zet.

Op handwerkgebied valt er niet zoveel te melden. Ik ben bezig met mijn SBS heb inmiddels 33 blokken gequilt en heb 6 rijen van mijn Varia-Hex aan elkaar zitten.

 En vandaag kwam het pakketje al binnen wat ik in Amerika heb besteld, vorige week besteld en nu al binnen, stof voor de
Life is Beautyfull en alvast de achterkant voor de Varia-Hex. Er zat ook een kaartje met een klein rolletje stof bij, een leuk gebaar.


Verder ben ik afgelopen dagen druk geweest met de kamer van Elroy  
in Groningen en zaterdag hebben we een aantal uurtjes in de Ikea rond gezwalkt en natuurlijk het nodige weer gekocht. Nadat wij betaald hadden kwamen we erachter dat het wel erg veel was wat wij moesten betalen, kijken we op de bon habben we een veel te duur matras gekocht wat niet de bedoeling was dus die toch maar even omgeruild.
Morgen weer even naar Groningen de laatste spullen brengen en dan woont zoonlief echt op kamers. Nu kwam ik er achter dat hij op 6 minuten lopen bij quilt winkel Cordi Atelier woont dus daar moet ik morgen ook maar eens even kijken.

Vandaag heerlijk gelunched en gezellig gekletst met oud collega's van mijn vorige job, om de zoveel tijd komen we gezellig nog bijelkaar altijd reuze gezellig. Ik hoefde dit keer niet om de tijd te denken want ik heb lekker 2 weken vakantie ideaal.

Wie doet me wat.

Annie
1 opmerking:

 1. hoi Annie

  dat wordt dus heel vaak naar je zoon toe in Groningen .
  heerlijk voor je 2 weken vakantie kan je lekker gaan hobbyen.
  je stof is prachtig wat je hebt besteld.
  christine

  BeantwoordenVerwijderen