maandag 16 april 2012

Weer een nieuwe week aan gebroken

Lekker zo'n maandagje vrij na het weekend, vanmorgen eerst maar gauw het werk gedaan.
Lekker de was buiten gehangen, ik had het net hangen toen het begon te regenen en de zon bleef maar schijnen dus de was maar laten hangen. Vanmiddag snel nog even een boodschapje gehaald en toen lekker aan de gang met mijn hexjes. Moest weer aantal uittekenen en knippen, was er door heen en morgen ga ik weer naar Christine dus moet ik wel wat te doen hebben.
Ik las vanmiddag bij iemand op het blog dat als ze bezig was met haar lapjes knippen het één rommelige bende is op tafel, nou bij mij ook hoor. Ik vind het altijd wel gezellig en het is droge rommel en zo weer opgeruimd.
Ga vanavond maar weer wat draadjes weg steken op de SBS, heb nu ruim 1/3 de door gepit. en bijna de 12de rij klaar van de Varie-Hex.

Tot de volgende keer maar weer,

Annie

vrijdag 6 april 2012

Pasen


 
Gister eerst maar weer even een paar paasstukjes gemaakt 1 in het paasei wat ik van papiermachee gemaakt heb en de ander op een boomschors waar ik de vorige keer ook een stukje op gemaakt heb, dit keer heb ik ranonkels en tulpen gebruikt.

Gisteravond een gezellig etentje gehad als afscheid van een paar collega's, We zullen ze missen.
Vanmorgen zoon Rocco uitgezwaaid hij gaat met nog 2 vrienden het paasweekend al toerend op zijn motor door brengen in Engeland. Hoop voor ze dat het weer een beetje meezit. 
's Avonds lekker bezig geweest met wat handwerken voor zover dat mogelijk was, volgende keer zal ik daar weer wat foto's  van plaatsen. Verder moet ik het hele weekend werken en zal ik nu gauw wat boodschappen in huis halen. Rest mij jullie hele fijne paasdagen toe te wensen.

lieve paasgroet,



Annie