vrijdag 30 maart 2012

Actief

Ben v/d week aardig actief geweest maar niet op handwerk gebied alhoewel daar heb ik ook wel wat aan gedaan hoor.
Ik ben afgelopen maandag avond aan het bloemschikken gegaan bij een collega en moet zeggen dat ik vind dat het erg goed gelukt is.


Dinsdag avond een avondje van de Pé-Vé (personeelsvereniging)     
                                   Een cabaretvoorstelling van
                                         Los "Lijf on stage".


Ben bezig met een EI van papiermache om daar dan ook een bloemstukje in te gaan maken ben benieuwd of dat gaat lukken.
Ben natuurlijk veel te laat begonnen.





Donderdag morgen gezellig bij Christine geweest en daar had ik weer 2 blokjes van de Varia-Hex gemaakt. Het blauwe blokje was even een gepuzzel met knippen en inelkaarzetten doordat er ook in spiegelbeeld geknipt moet worden. Deze zijn voor de 12de rij


En sinds vorige week ben ik gaan hardlopen ja jullie lezen het goed, ik heb een programma gedownload van Evy en zei zegt precies wat je moet doen dus om mijn conditie een beetje op te krikken loop ik samen met Evy op mijn phone 3 X in de week. Ik heb vanmorgen voor de 4de keer gelopen en moet zeggen dat het behoorlijk pittig is maar het geeft nadien wel een voldaan gevoel.
En dan heb ik tussendoor ook nog gewerkt haha en a.k. weekend staat ook in het teken van werken en tussen door is er nog wel even tijd om leuke dingen te doen.

Rest mij jullie allemaal een fijne weekend te wensen.


Annie
Kwam vanmorgen even kijken op het prikbord, kwam ik deze GIVE AWAY van Mieke tegen.
Erg leuk en laat zij nou het zelfde merk naaldjes in haar give awayhebben die ik altijd gebruik, meerdere merken geprobeert maar deze vind ik het fijnst en er zitten ook nog zulke mooie stofjes bij, nou ja kijk zef maar even bij haar.

Fijne dag

Annie

zondag 25 maart 2012

Wat een heerlijkheid.


 Van de week even wat takken uit de boom geknipt voor de paastak en omdat ik weinig ruimte heb om zo'n paastak in een vaas te plaatsen op de grond heb ik ze maar voor het raam gehangen. Moeilijk om er een foto van te maken te veel tegenlicht maar met het rolgordijn dicht lukte het toch nog een beetje
Marjory wilde ook wel een paar takken mee dus moest ze ook even de boom in haha.
Na ze gebundeld te hebben stapte ze op haar fiets richting  huis met de takkenbos op haar rug en kan ze haar eigen huisje met de paastak versieren.





Vandaag is het ook weer heerlijk weer, ben lekker in het zonnetje gaan zitten en met de SBS aan de gang gegaan (wel warm hoor zo'n deken over je) het meeste v/d quilt hangt over de andere stoel.





Nu nog even lekker genieten van het mooie weer.



                Annie

dinsdag 20 maart 2012

Voorjaar

Meestal begon de astronomische lente op 21 maart, maar daar komt verandering in. Vanochtend om 6.14 uur stond de zon precies boven de evenaar, waarmee de lente een feit was. Sinds 1896 kwam het begin van de lente nooit zo vroeg.

Sterrenkundigen bepalen het begin van de lente op basis van de positie van de aarde ten opzichte van de zon. De afgelopen jaren begon de lente officieel meestal op 21 maart, maar de komende decennia is dat naar verwachting vrijwel elk jaar al op 20 maart.
 De lente begon op 1 maart al voor meteorologen.

Vanmorgen weer gezellig naar de Bee geweest, soms kletsen we meer dan dat wij wat doen.
Maar deze ochtend toch alle 3 ons blokje af gemaakt toevallig waren wij alle 3 met ongeveer het zelfde blokje bezig en Christine en ik maakten allebei dezelfde fout maar die werd snel hersteld.
Gina is met de rood-witte varia-hex bezig ook erg
mooi.

Christine had een hexagon-ster gemaakt omdat ze de hexagons zo leuk vind en wil daar een sterrenquilt van maken 

Zelf ben ik ook bezig met de Varia-hex maar krijgt weer een heel andere uitstraling als die rood-witte van Gina. De laatste weken heb ik niet zo heel veel gedaan, te druk met werk maar ook een beetje te veel aan mijn hoofd waardoor de puf soms ontbereekt.

Maar de Lente is vandaag dus begonnen tijd voor de grote schoonmaak haha

Fijne lente,


Annie