dinsdag 29 november 2011

Even iets anders

Ik zie dat het weer tijd wordt om hier weer even wat neer te zetten, niet dat ik nu zoveel heb te melden.
Ik ben gister begonnen met het breien van een ronde sjaal, bollestjes garen gekocht bij de Wibra en als ik het zo bekijk heb ik maar 2 bolletjes nodig, kosten totaal dan €3,00    Het patroon heb ik bij   haar gevonden, het schiet lekker op want het wordt gebreid met pen 7
Hij wordt ongeveer 2 mtr. en dan worden de uiteinden  aan elkaar genaaid.

Verder krijg ik het v/d week erg druk, ik wordt namelijk bij mijn 2de job(als invaller) ingewerkt, dus deze week nog 3 extra dagen aan het werk heb er erg veel zin in.

Ga gauw nog wat huishoudelijke klusjes verrichten want daar krijg ik deze week geen tijd meer voor.
Fijne dag allemaal,
Groetjes

Annie

dinsdag 15 november 2011

Een tussendoortje

Hebben jullie dat nu ook wel eens dat je helemaal geen zin hebt om huishoudelijke klusjes te doen.
Nou zo'n dag had ik gister en heb eraan toegegeven en lekker de naaimachine op tafel gezet.



Ik heb een enveloptasje gemaakt voor de vrouwelijke ongemakken haha, past mooi bij het telefoonhoesje die ik laatst gemaakt heb.
.Eerst heb ik het uitgetekent op een A-4tje toen overgetrokken op een luierinlegvelletje en daarna het patroon er in getekent en op de foundation methode genaaid.
               Leuk om even weer even iets te maken wat snel af is.
Ik ben natuurlijk heel druk met mijn SBS aan het quilten, ik heb inmiddels 45 blokken gequilt dus dat gaat lekker. Ook ben ik bezig met de Varia-hex, ik ben met de 7de rij bezig.
Hier laat ik hem even zien op de achtergrondstof. Vind het zelf erg mooi bij elkaar passen
Zo en dan nu de klusjes die ik gister heb laten liggen. Fijn als je vakantie heb kan je iets uitstellen tot de andere dag.
                                              
 Een fijne dag,

 Stel uit tot morgen wat je vandaag niet hoeft te doen haha.

Annie

dinsdag 8 november 2011

Het word weer tijd voor

Het wordt wel weer tijd dat ik weer even wat op mijn blog zet.

Op handwerkgebied valt er niet zoveel te melden. Ik ben bezig met mijn SBS heb inmiddels 33 blokken gequilt en heb 6 rijen van mijn Varia-Hex aan elkaar zitten.

 En vandaag kwam het pakketje al binnen wat ik in Amerika heb besteld, vorige week besteld en nu al binnen, stof voor de
Life is Beautyfull en alvast de achterkant voor de Varia-Hex. Er zat ook een kaartje met een klein rolletje stof bij, een leuk gebaar.


Verder ben ik afgelopen dagen druk geweest met de kamer van Elroy  
in Groningen en zaterdag hebben we een aantal uurtjes in de Ikea rond gezwalkt en natuurlijk het nodige weer gekocht. Nadat wij betaald hadden kwamen we erachter dat het wel erg veel was wat wij moesten betalen, kijken we op de bon habben we een veel te duur matras gekocht wat niet de bedoeling was dus die toch maar even omgeruild.
Morgen weer even naar Groningen de laatste spullen brengen en dan woont zoonlief echt op kamers. Nu kwam ik er achter dat hij op 6 minuten lopen bij quilt winkel Cordi Atelier woont dus daar moet ik morgen ook maar eens even kijken.

Vandaag heerlijk gelunched en gezellig gekletst met oud collega's van mijn vorige job, om de zoveel tijd komen we gezellig nog bijelkaar altijd reuze gezellig. Ik hoefde dit keer niet om de tijd te denken want ik heb lekker 2 weken vakantie ideaal.

Wie doet me wat.

Annie